fbpx

Το Δερματολογικό Ιατρείο

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας, πραγματοποιείται φυσική εξέταση για να εντοπιστούν οι ιδιαιτερότητες της τριχοφυΐας του κάθε δέρματος: εκτίμηση φωτότυπου, χρώματος, διαμέτρου και πυκνότητας της τριχοφυΐας.

Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπεται η κατάλληλη ρύθμιση των παραμέτρων του Laser (μήκος κύματος φωτός, διάρκεια παλμού, ενεργειακή πυκνότητα, μέγεθος δέσμης φωτός, κ.α.) έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα γρήγορα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια, καθώς επίσης να αποφεύγονται οι άσκοπες επαναληπτικές συνεδρίες.

 

Τα Lasers

Από την πληθώρα των διαθέσιμων Lasers, έχει διαπιστωθεί ότι ασφαλή αποτελέσματα και με διάρκεια όσον αφορά στην αποτρίχωση, μπορούν να προσφέρουν τα Lasers Alexandrite 755nm και Nd:YAG 1064nm.

Η χρήση του Alexandrite ενδείκνυται περισσότερο για τα ανοιχτόχρωμα δέρματα, ενώ το Nd:YAG ενδείκνυνται για τα σκουρόχρωμα και μαυρισμένα δέρματα.


Οι Ιατροί μας

Δρ. Νικολέτα Κοΐνη

Δρ. Νικολέτα Κοΐνη

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: Ιατρός Λειτουργικής, Προληπτικής, Αναγεννητικής και Αντιγηραντικής Ιατρικής

 

ΙΑΤΡΕΙΟ: Σωρού 13, Μαρούσι, 15125

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2204100

 

Email: contact@iator.net

 

Η Δερματολόγος Νικολέτα Κοΐνη, έχει εκπαιδευτεί στα Ιατρικά Lasers σε Ελβετία και Αμερική.

 

Επιπλέον είναι μία από τους επτά Ιατρούς Επιστήμονες σε όλη την Ευρώπη και μοναδική στην Ελλάδα, που κατέχει αντίστοιχους τίτλους σπουδών εκπαίδευσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στη Λειτουργική Ιατρική και την Αναγεννητική, Προληπτική και Αντιγηραντική Ιατρική.

 

Υπηρετεί το λειτούργημα της Ιατρικής σε επίπεδο Πρόληψης, Διάγνωσης και Θεραπείας. Διαθέτει είκοσι χρόνια Κλινικής εμπειρίας, στην αντιμετώπιση Δερματολογικών, Χρόνιων, Μεταβολικών και Αυτοάνοσων Νοσημάτων.

 

Σε συνεχή συνεργασία με τα Αμερικανικά Πανεπιστήμια, Tufts University της Βοστώνης, Columbia University της Νέας Υόρκης και το Texas Medical University του Τέξας και την Επιστημονική της ομάδα, από καταξιωμένους Επιστήμονες διεθνούς κύρους, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της.

 

Πλέον της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (Τίτλος Ειδικότητας), έχει λάβει εκπαίδευση διετή στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και πληθώρα εξειδικεύσεων όσον αφορά στην εσωτερική Αντιγήρανση του οργανισμού, πρωτόκολλα θεραπειών με Βιομιμητικές Ορμόνες (Bioidentical Hormones), θεραπείες Βλαστοκυττάρων, Γονιδιακές θεραπείες.

 

Κατέχει διπλώματα ανωτέρων σπουδών στη Μουσική, Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας και Πιάνου, καθώς και Πτυχίο Ωδικής. Δεινή δύτρια αυτόνομης κατάδυσης και mountain ski.

 

Είναι μητέρα ενός παιδιού.

 

Η Νικολέτα Κοΐνη, είναι η Επιστημονική Υπεύθυνη, για το σύστημα Λειτουργικής Ιατρικής, σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

 

Εκπαίδευση

1988 – 1996

Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών

 

Ειδικότητες

2008 Τίτλος Ειδικότητας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας από το Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Εξειδικεύσεις

2000 – 2002

Εξειδίκευση στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής πρώην «Λοιμωδών», «Αγία Βαρβάρα»

 

2007 – 2008

Εξειδίκευση Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» στην Αθήνα

 

2008

Εξειδίκευση και ειδική Πιστοποίηση σε Lasers Δερματολογίας στη Γενεύη – “Cutaneous Laser”

 

2009

Πιστοποίηση από το BOSTON LASER TRAINING INSTITUTE σε «Lasers στον τομέα της υγείας»

 

2009

Εξειδίκευση και Πιστοποίηση στα Δερματολογικά Lasers, στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης

 

2009-2010

Εξειδίκευση στη Λειτουργική, Προληπτική, Αντι-γηραντική και Αναγεννητική Ιατρική – ΗΠΑ (Diploma and Board Certificate in Anti-Aging and Regenerative Medicine) από την Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης A4M

 

2011-2016

Ενότητα Ι Ιατρική Ενδοκρινολογία (Λειτουργική Ιατρική – Ορμονική Ρύθμιση με Βιομιμητικές Ορμόνες – Functional Medicine

Hormone Modulation – Bioidentical Hormones) από το πρόγραμμα υποτροφιών της American Academy of Functional, Antiaging, Regenerative & Preventive Medicine A4M

 

2011-2013

Μεταβολικό Ιατρικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα (Metabolic Medical Institute of University of South Florida)

 

2014

Ενότητα ΙΙ Ειδίκευση στην Αρτηριακή Υπέρταση, Σακχαρώδη Διαβήτη, Στεφανιαία Νόσο και Καρδιολογικά προβλήματα, Μεταβολικό σύνδρομο και Παχυσαρκία, (Fellowship program in Functional Medicine) από την Αμερικάνικη Ακαδημία Λειτουργικής, Αντιγηραντικής, Προληπτικής και Αναγεννητικής Ιατρικής και το Μεταβολικό Ιατρικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα (Metabolic Medical Institute of University of South Florida).

 

Είναι μέλος:

 • Της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης (Hellenic Academy of Antiaging)
 • Της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αντιγήρανσης (ESAAM)
 • Της Παγκόσμιας Ακαδημίας Αντιγήρανσης (WOSAAM)
 • Της Αμερικάνικης Ακαδημίας Αντιγήρανσης (A4M)
 • Της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρίας (ΕΔΑΕ)
 • Της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας (EADV)
 • Της Ευρωπαϊκής Εταιρίας LASER Δερματολογίας (ESLD)
 • Της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοχειρουργικής
 • Της Διεθνούς Εταιρίας Δερματολογίας (ISD)
 • Της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας (IACD)
 • Της Ελληνικής Ακαδημίας Αποκατάστασης και Μεταμόσχευσης τριχωτού κεφαλής (ΕΛΑΜΑΤ)
  Επιστημονικά Άρθρα
 • Θεραπεία ιδιοπαθούς σταγονοειδούς υπομελάνωσης με κρύο άζωτο. Koini Ν, Κωνσταντοπούλου Μ, Ευαγγέλου Γ, Tsele Ε. Ελληνική Επιθεώρηση Δερματολογίας Αφροδισιολογίαs 2002
 • Θεραπεία Πομφολυγώδους Πεμφιγοειδούς με μινοκυκλίνη, λοραταδίνη και τοπικά στεροειδή. Κωνσταντοπούλου Μ, Ευαγγέλου Γ, Koini Ν, Tsele Ε. Ελληνική Επιθεώρηση Δερματολογίας Αφροδισιολογίας 2002
 • Εμφάνιση πομφολυγώδους νοσήματος σε ασθενή με ψωρίαση. Ευαγγέλου Γ, Koini Ν, Κωνσταντοπούλου Μ, Tsele E. Ελληνική Επιθεώρηση Δερματολογίας Αφροδισιολογίας 2002 Διατροφή και δέρμα, 2006 “Του περιοδικού Ελληνικής εφημερίδας Ε “
 • Πολλά άρθρα σε Εφημερίδες και Περιοδικά (“Shape”, “Elle Greece”, “Bazzar”, “Madame Figaro”, “Hello”, “Bridal Fashion Week”)
  Επιστημονικές Διαλέξεις
 • Προσκεκλημένη ομιλήτρια σε 15 Ελληνικά Συνέδρια
 • Προσκεκλημένη ομιλήτρια σε 3 Διεθνή Συνέδρια

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ